När man ska tillaga en förrätt tycker jag att det är roligt att testa nya annorlunda kombinationer och smaker som man kanske inte skulle våga sig på att prova till varmrätt. Det här tycker jag är en sådan kombination. 
Det här receptet har jag som sagt gjort som en förrätt men det går så klart bra att öka på receptet och äta det som en huvudrätt om man vill. 

Viltskav med palsternackspuré:
4 förrätter
1/4 fänkål
100 g viltskav (t.ex. ren eller kronhjort)
2-3 palsternackor
25 g smör eller 2 msk olivolja
8 champinjoner
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Strimla fänkålen mycket tunt och lägg i kallt vatten. Ju längre tid fänkålen får ligga i blöt desto mildare blir den i smaken.
Skala och skär palsternackorna i bitar och koka mjuka i vatten. Stek under tiden skaven och svampen i varsin stekpanna i smör eller kokosolja tills de får fin färg. Krydda skav med salt och peppar.