Bästa näringsdrycken som finns kommer här med en smak av skog och vilt. God till frukost, mellanmål eller som bas i grytor och soppor. 

Viltbuljong:
3 liter vatten
Märgben från vilt
2 lökar
3 morötter

4 lagerblad
Salt efter behag (några teskedar)
1 tsk timjan
10 enbär

Gör så här:
Lägg alla ingredienser i en gjutjärnsgryta eller en slow cooker. Koka upp och låt småputtra utan lock i 7-10 timmar. Ju längre den kokar desto mer koncentrerad blir den. Om det bildas skum på ytan kan du ta du bort det med en sil eller slev. Skummet består av proteiner som koagulerat så det är  inget farligt men en smaksak om man vill ha dem med eller inte. Om du inte skummar av den ser resultatet ut som bilden ovan.
När buljongen kokat klart silar du av den och förvarar den i kylen eller frysen. 
Använd den i soppor, grytor och långkok eller drick den till frukost eller efter träningspasset.