I Balans är ett företag med fokus på hälsa. Oavsett om du är sjuk och vill bli frisk, eller om du bara är ute efter att finjustera din hälsa så har vi verktygen för dig.
Vi arbetar med ett holistiskt synsätt med utgångspunkten i vårt ursprung. Vi vill hjälpa dig att hitta den kost som du är gjord för att äta, coacha dig i de rörelser din kropp är designad för att utföra och hjälpa dig att hitta din hållbara livsstil.

Din kropp är inte gjord för att sitta ned större delen av dygnet. Den är heller inte skapt för att träna i maskiner. Vi utforskar istället dina grundläggande rörelsemönster och lär dig hantera din kropp, allt utifrån dina mål.

Maten är grunden till större delen av din hälsa. Hur du mår, hur du presterar och hur du ser ut avgörs varje dag av det du stoppar i dig. Vi hjälper dig med att hitta de råvaror du mår bra av och som hjälper dig att nå dina mål.

Med en hållbar livsstil vill vi hjälpa dig att komma I Balans!

Vi_ar_iBalans.jpg

Emelie Holmberg

Emelie Holmberg

Emelie Holmberg

Mitt namn är Emelie Holmberg och jag är Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare, Cert. Mammatränare och Löpinstruktör.

Förutom att jobba som PT och kostrådgivare är jag också utbildad bagare och konditor. Hur går detta ihop kanske ni undrar? Jo det går alldeles utmärkt! Genom att kombinera mina utbildningar inom kostrådgivning, konditori och bageri kan jag ta fram recept på bakverk som både är goda och nyttiga. Jag kombinerar på så sätt mina största intressen: bakning, kost, träning och hälsa. En del av mina recept hittar du under Receptsamlingen.

Jag arbetar även som dansare och koreograf och vet vad som krävs när det gäller hög prestationsnivå. Kost och träning är något som går hand i hand. Det ena är beroende av det andra. Genom att kombinera de båda kan du nå fantastiska resultat.
Att hjälpa andra med träning har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Jag började som tränare redan som 12 åring och har fortsatt med ledarrollen sedan dess. Jag får energi av att ge energi, jag inspireras av att inspirera! Dina mål är min motivation!

Det är alla små val du gör idag som sätter nivån för hur du mår om några år!


Petter Norman

Mitt namn är Petter Norman och jag är leg. Sjukgymnast.

Oavsett skada vill jag hjälpa dig hitta en hållbar lösning som ger dig en funktionell kropp. Visste du att den kroppsdel du har ont i sällan är den som egentligen är orsaken till problemet? Tillsammans hjälps vi åt att hitta den egentliga orsaken till dina problem och på så sätt behandlar vi inte bara symptom.

Jag har alltid arbetat med träning på olika sätt och det är en naturlig del av rehabiliteringen. Jag är utbildad instruktör i CrossFit och det är något jag använder mig mycket av i mitt arbete.

Jag är vidareutbildad inom bl.a. idrottsmedicin och rörelsescreening (FMS och SFMA) och brinner dessutom för mänsklig rörelse. Det är meningen att du ska kunna springa utan att få ont, sitta på huk och vila samt kunna lyfta saker från marken utan att få ont. Jag hjälper dig att nå dit om du har viljan!

Petter Norman

Petter Norman


Caroline Appelgren

Caroline Appelgren

Caroline Appelgren

Mitt namn är Caroline Appelgren och jag är leg. Fysioterapeut. 

Jag har ett starkt intresse för rörelsemönster. Kan vi optimera vårt sätt att röra oss kan vi också förbättra prestationen och minska smärtsamma tillstånd. Därför bör vi ta reda på den bakomliggande faktorn till ditt symptom eller skada och behandla därefter. 

Jag har ett förflutet inom elitfotbollen och därför ligger idrottsrehabilitering och träning mig extra varmt om hjärtat. Träning skall vara rolig och behöver inte vara komplicerad. Jag gillar att vara uppfinningsrik och hitta övningar som kan passa in i din vardag. Tillsammans kan vi hitta rörelser som passar just för dig och din prestation!


Anton Norman

Mitt namn är Anton Norman och jag är leg. Fysioterapeut.

Idrott och rörelse har varit min stora passion sedan länge och det är något som återspeglar sig i mitt sätt att arbeta. Jag vill inte bara hjälpa dig att bli av med dina besvär utan också hjälpa dig att hitta vägen till en ökad prestationsförmåga.
Tillsammans kommer vi fram till vad som ligger till grunden för dina besvär. Inte sällan är problemet en annan kroppsdel än den som gör att du upplever smärta. Genom en noggrann rörelseanalys hittar vi svaret och lägger sedan upp en plan för att komma till rätta med grundproblemet.

Efter fysioterapeututbildningen har jag valt att vidareutbilda mig inom idrottsmedicin och rörelseanalys. Jag är dessutom utbildad tyngdlyftningsintruktör.

Anton Norman

Anton Norman