Här har ni den perfekta utflyktsmaten! Ta med på stranden, på picknicken eller kanske som matsäck på bilresan. 

Tropisk wrap:
8 stycken
1000 g stekt eller grillad kyckling
En sats Tortillabröd
En sats Tropisk salsa

Gör så här:
Tillaga kycklingen, stek tortillabröden och låt allt svalna. Rör under tiden ihop salsan.
Till sist är det bara att fördela kycklingen och salsan i bröden och rulla ihop till en wrap. 

Tortillabröd:
8 stycken
8 ägg
2 dl kokosmjölk
1/2 dl riven kokos (går att byta mot mindre mängd kokosmjöl)
2 msk fiberhusk
2 krm havssalt

Gör så här:
Mixa kokosen till ett fint mjöl med stavmixer eller matberedare. Vispa ihop alla ingredienser. Stek en tortilla i taget i lite smör eller kokosolja i en stekpanna på medeltemperatur. Se till att göra tortillabröden så tunna som möjligt genom att stryka ut dem i pannan.

Tropisk salsa:
1 mango
2 persikor
200 g körsbärstomater
Ett knippe citronmeliss
1/2 lime (skal och juice)

Gör så här:
Skala och skär mangon i fina bitar. Skär även persikor och körsbärstomater i små bitar och grovhacka citronmelissen. Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Nu är salsan klar att serveras.