Vår träningsfilosofi

Träning för oss är något som är utmanande och roligt! Med glädje och energi vill vi coacha dig till att klara saker du inte trodde var möjligt.

Träningen grundar sig i vårt naturliga rörelsemönster och anpassas efter individen.

Kroppen är gjord för en balans mellan rörelse och återhämtning. För mycket av det ena rubbar den balansen. Så om du har ett sittande arbete behöver du kompensera med att träna. Den träningen bör då absolut inte bedrivas sittande som t.ex. sker i maskiner. Den bör istället efterlikna det din kropp känner igen utefter det naturliga rörelsemönstret som att lyfta, bära, dra, springa, hoppa, klättra eller krypa.

Mycket av kunskapen i dagens träning är hämtad från bodybuildingen, men är det verkligen det som passar dina behov? Är det stora svällande muskler du är ute efter eller är det en kropp som klarar av alla de utmaningar du ställs inför?

Träningen är inte något som bara ska vara muskelbyggande. Du behöver också utmana ditt nervsystem genom att göra nya komplexa rörelser och rörelsemönster.

Vårt träningsupplägg grundar sig alltid utifrån en mycket noggrann screening. På så sätt blir träningen personlig och perfekt utformad för just dig. Oavsett om du har som mål att leka med barnbarnen eller prestera inom någon idrott skräddarsyr vi ett träningsupplägg till dig. Träning är för alla! 

 

traningsfilosofi.jpg