Traditionell pulled pork som serveras med en fräsch senapssallad. Inga konstigheter!

Pulled pork med sallad och senapsvinägrett:
1 kg fläskkött
2 dl vatten
1 lök
2 morötter
1 gurka
1 paprika
250 g körsbärstomater
1 knippe rädisor
1 äpple
70 g babyspenat
1 knippe sparris
1/2 dl olivolja
1 msk äppelcidervinäger
1 msk dijonsenap
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Lägg köttet i en gjutjärnsgryta eller en slow cooker. Häll på vattnet. Skala och skär lök och morötter i grova bitar och lägg runtom köttet. Krydda med lite salt och peppar. Ställ in grytan i ugnen på 100-125 grader i 6-10 timmar eller ställ på låg temperatur på slow cookern i 8-10 timmar (hög temperatur tar ca 6 timmar). Köttet är klart när det går att dra isär.
Skär resten av grönsakerna i bitar och lägg i en skål. Sparrisen blir lite extra god i salladen om du smörstekt den hastigt innan du blandar ner den i skålen men det går alldeles utmärkt att äta den precis som den är. Blanda ihop olivolja, äppelcidervinäger och dijonsenap och häll över salladen. Krydda eventuellt med lite salt och peppar.
Dra isär köttet med hjälp av två gafflar i grytan. Smaka av med salt och peppar.
Servera köttet med salladen. Smaklig måltid!