Den bästa köksapparaten jag har köpt och den jag använder mest är en Crock pot. Det är som en magisk liten kastrull där du lägger i alla ingredienser på morgonen och maten är klar när du kommer hem på kvällen. Favoritmaten lagar sig själv! Fördelen med en Crock pot är att den drar mycket mindre el än en spis och du behöver inte vara rädd för att lämna den ensam hemma. 

Pulled beef:
4 portioner
1 kg högrev
1 gul lök
10 champinjoner
2 vitlöksklyftor
2-5 dl vatten
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Lägg köttet i en gjutjärnsgryta eller en slow cooker. Hacka lök och champinjoner grovt och lägg runtom. Finhacka vitlöken eller pressa och lägg på köttet. Häll på vattnet (om du använder en gjutjärnsgryta tar du den större mängden vatten, använder du en slow cooker tar du den mindre mängden). Krydda med salt och peppar. Ställ in grytan i ugnen på 100-125 grader i 6-10 timmar eller ställ på låg temperatur på slow cookern i 8-10 timmar (hög temperatur tar ca 6 timmar). Köttet är klart när det går att dra isär. Lyft ur köttet ur grytan och lägg på ett fat. Dra isär köttet med hjälp av två gafflar.
Servera gärna med en sallad och en guacamole.