Pass

På I Balans Idrottscenter erbjuder vi självklart pass till våra medlemmar. Varierande, tuff och funktionell träning i grupp. Varje pass har en tanke och inget är det andra likt. Allt för att du ska få en varierad träning och en funktionellt stark kropp.

Vi erbjuder två typer av pass: 
High Intensity - Ett pass som har högre intensitet och fokuserar på styrka, rörlighet, teknik och kondition.
Recovery and Performance - Ett pass som fokuserar på rörlighet och återhämtning.

Kom oavsett tidigare erfarenhet och kör efter dina egna förutsättningar. Våra instruktörer och sjukgymnaster/fysioterapeuter hjälper dig att hitta övningar som passar dig. 

Du som är medlem bokar ditt pass genom att trycka på knappen "Boka pass".

Passen släpps kl 12 en vecka före passets start. Som medlem kan du boka 3 pass/vecka. Vill du träna mer än 3 pass/vecka är det drop in i mån av plats som gäller. Avbokning sker senast 24 timmar före passets start. 

På schemat nedan ser du tiderna för medlemspass samt vilka tider som föreningar och andra grupper tränar i våra lokaler.
Självklart kan du träna på egen hand även under de tider som pass pågår. Dock kan vissa redskap vara upptagna. 

Workshop Lördag 12/5-2018

Lördagen den 12 maj har du som medlem chansen att gå på en workshop i Movement. Instruktören för dagen heter Oskar Henke som under några år bott i Berlin där han jobbat med Joseph Bartz som i sin tur är utbildad av Ido Portal. Under denna workshop blandas lekfullhet med hårt arbete och du får jobba med din balans, rörlighet, styrka och reaktionsförmåga genom övningar och spel som t.ex. Fighting Monkey. Kom och prova på något nytt och utforska din kropps möjligheter!
Workshopen är uppdelad i två delar, där del 1 är mer av en grundkurs och del 2 fortsättningskurs med något mer fördjupning.
Deltagandet kräver inga förkunskaper, bara en nyfikenhet. Du väljer om du vill vara med på endast del 1 eller både del 1 och del 2.
Tiderna för del 1 är 10-11.30 och del 2 11.45-12.45.
Begränsat antal platser så anmäl dig idag! Anmälan sker genom det vanliga bokningssystemet. 
Välkommen! 

fullsizeoutput_17fc.jpeg