Går det att panera fisken på ett hälsosamt, enkelt och gott sätt? Ja det är klart att det går!

Panerad kokosfisk med chilismör:
4 portioner
800 g torsk eller annan vit fisk
1-2 dl riven kokos
1-2 ägg
500 g färsk eller 800 g fryst broccoli
150 g smör
1/2-1 chilifrukt (beroende på hur starkt du vill ha smöret)
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Börja med att göra kryddsmöret: Hacka chilifrukten fint och mosa ihop med smör, salt och peppar.
Skär broccolin i bitar och lägg i en kastrull med vatten. Koka under lock tills broccolin mjuknat.
Skär fisken i lagom stora bitar. Vispa upp ägget. Lägg kokosen på ett fat. Doppa fiskbitarna i ägg för att sedan doppa i kokosen. Stek i smör tills bitarna fått fin färg. Krydda med salt och peppar.