När det vankas fredagsmys är tacos nästan ett måste. Välj om du vill göra dina egna tortillabröd eller tacochips eller om du vill köra snabbvarianten med salladsblad. 

Paleotacos:
4 portioner
800 g köttfärs
Ca 3 dl vatten
2 påsar tacokrydda (försök hitta en sort som inte innehåller socker och tillsatser, går att göra egen annars)
4 tomater
4 avokado
1 gurka
Ca 70 g spenat
Ca 2 dl kokosmjölk eller kokosgrädde till topping (gärna kyld)
En sats tortillabröd eller en sats tacochips (se recept under kategorin Tillbehör), alt. salladskål eller salladsblad.

Gör så här:
Börja med att göra tortillabröden. Vill du äta dem varma går det bra att värma dem i ugnen det sista du gör innan servering.
Sedan är det inga konstigheter. Du steker köttfärsen, kryddar den med tacokryddan och häller på vattnet. Under tiden det gosar ihop sig skär du salladen. Sen är det bara att servera allt tillsammans.