Klassisk husmanskost men med lite nya smaker.

Paleopytt:
4-6 portioner
500 g nötkött
300 g fläskkött (ex. Kassler) eller korv med minst 90% kötthalt
2 lökar
2 morötter
2 rödbetor
300 g rättika
4 jordärtskockor
Havssalt
Svartpeppar
4-6 ägg

Gör så här:
Skala och hacka grönsakerna i mindre bitar. Skär även köttet och korven i mindre bitar. Förskoka rödbetorna så att de mjuknar. Stek köttet i en separat panna i smör eller kokosolja tills det fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Börja steka rättikan och morötterna i en stekpanna eller wokpanna tillsammans med smör eller kokosolja tills de mjuknat något. Tillsätt löken och stek tills den blir gyllengul. Tillsätt sedan rödbetor och jordärtskockor. Stek ihop tills grönsakerna är helt mjuka. Krydda med salt och peppar. Tillsätt köttet och låt allt gosa ihop sig en stund. Stek äggen och servera tillsammans med pytten.