Många av mina recept på pulled beef/pork har blivit riktigt populära. Den här varianten är min personliga favorit! Pulled beef/pork är så otroligt enkelt och tacksamt att göra då den nästan sköter sig själv och resultatet blir ett kött som smälter i munnen!

Mexican pulled beef:
4 portioner
1 kg högrev
2 gula lökar
2 jalapeno
500 g krossade tomater
2 påsar tacokryddmix (försök att hitta en ekologisk sort som innehåller så lite tillsatser och socker som möjligt, eller gör en egen kryddmix)
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Lägg köttet i en gjutjärnsgryta eller en slow cooker. Massera in tacokryddan i köttet. Hacka löken grovt och skiva jalapenon och lägg runtom. Häll på de krossade tomaterna. Ställ in grytan i ugnen på 100-125 grader i 6-10 timmar eller ställ på låg temperatur på slow cookern i 8-10 timmar (hög temperatur tar ca 6 timmar). Köttet är klart när det går att dra isär. Lyft ur köttet ur grytan och lägg på ett fat. Dra isär köttet med hjälp av två gafflar.
Servera gärna med en sallad och en guacamole.