En ny version av den klassiska korv stroganoffen. Lite godare, lite bättre. Uppskattas av både stora som små.

Kyckling stroganoff med blomkålsris:
4 portioner 
800 g kyckling
1 gul lök
500 g kokosmjölk
1/2 dl tomatpuré
800 g blomkål
Havssalt
Svartpeppar

Gör så här:
Skär löken och kycklingen i små bitar. Stek löken i en stekpanna tillsammans med smör eller kokosolja tills den börjar svettas. Tillsätt kycklingen och stek tillsammans tills både lök och kyckling fått lite färg. Krydda med lite salt och svartpeppar. Häll på kokosmjölken och rör ner tomatpurén. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Låt stroganoffen småputtra medan du gör riset.
Riv blomkålen grovt på ett rivjärn eller i en matberedare. Koka upp vatten i en kastrull. När vattnet kokar lägger du ner blomkålsriset och låter det koka i ca 30 sekunder. Häll av vattnet och servera stroganoff och ris tillsammans.