ibalans_075.jpg

Visste du att vad du äter oftast spelar större roll än hur mycket du äter? Av denna anledning finns i min värld ingen kaloriräkning. Kvaliteten av livsmedlet spelar den största rollen för din hälsa. Jag hjälper och guidar dig fram till den kost som är bäst för just dig!

Har du problem med vikten, mage och tarm, trötthet, blodtryck, kolesterol och/eller diabetes? Vill du veta vilken kost du ska äta för att uppnå bästa träningsresultat? Eller vill du bara må bättre? Jag kan hjälpa och coacha dig till rätt kost för att du ska kunna uppnå dina mål.

Jag arbetar med ett holistiskt synsätt och gör en genomgång av ett flertal olika faktorer i ditt liv som påverkar din hälsa. Att bara arbeta med kost kan göra mycket, men allra bäst resultat får du genom att jobba med helheten. Därför kommer vi tillsammans arbeta med sömn, träning, stress och annat som behövs för att nå din optimala hälsa och livsstil.

Alla människor och kroppar är olika och därför är upplägget för kostrådgivningen alltid personligt och skräddarsytt för just dig!

Ta chansen till att må bättre!

 

 

Bokning sker via info@ibalans.nu, på 073-206 86 67 eller genom att fylla i formuläret. 


Jag ger dig förslag på ett upplägg som
passar just dig!

Intresseanmälan är inte bindande.