Morgonstund har guld i mun. Speciellt när man får avnjuta en så här härlig frukost. Pannkakorna funkar också som mellanmål eller varför inte som en lunch?

Kokos och kardemummapannkakor:
Ca 6 stycken
1 banan
4 ägg
1 dl kokosmjölk
1 dl riven kokos
1 1/2 tsk mortlade kardemummakärnor (går även att bytas ut mot kanel)
2 krm havssalt (mortlas)

Gör så här:
Mosa bananen i en bunke. Tillsätt ägg och kokosmjölk och vispa till en slät smet. Rör ner kokos, kardemumma och salt i smeten.
Stek pannkakorna tills de får fin färg i en stekpanna tillsammans med smör eller kokoaolja. Rör om ordentligt i bunken varje gång du tar ny smet. Pannkakorna blir lite tjockare än vanliga pannkakor (nästan som amerikanska). Servera med bär (t.ex. blåbär, hallon eller lingon) och eventuellt en klick koksgrädde.