ibalans_116.jpg

I Balans Idrottscenter

I Hudiksvall finner du ett nytt häftigt och nytänkande idrottscenter! Här står rörelseglädjen, kunskapen och helheten i fokus. Här är alla människor atleter och hit är du välkommen oavsett ålder och nuvarande träningsnivå.
I Balans Idrottscenter hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall (HIABs gamla lokaler).


På I Balans Idrottscenter erbjuder vi dig:

  • Ett 550 kvadratmeter stort gym som inbjuder till rörelse. Fria vikter, löparbana, löpband, traktordäck, klätterrep, balansbommar, roddmaskiner, stakmaskiner, slädar, medicinbollar, släggor m.m. Lyft, dra, pressa, släpa, kasta, balansera, klättra, hoppa och spring. Här finns inga gränser!
  • Professionell Sjukgymnastik och Fysioterapi som hjälper dig både med rehabilitering och prestation inom träning och idrott. Ingen remiss krävs utan alla är välkomna att boka tider. 
  • Personlig Träning med individuella tränings- och kostupplägg. 
  • Fysträning för grupper, föreningar och företag. 
  • Screening och testverksamhet för dig som vill veta var du befinner dig och vill mäta dina framsteg. Testbatteriet skräddarsys efter dina behov och önskemål.
  • Kurser, utbildningar, workshops för grupper, föreningar och företag. 

Vi får dig I Balans!

Öppettider:

Du som är medlem på I Balans Idrottscenter har tillgång till gymmet kl 5.30-22.00 alla dagar i veckan via ditt passerkort (sista inpassering 21.00). 
Vår reception är bemannad måndag-torsdag kl. 16-19. Övriga tider är vi på plats i mån av tid. Hittar du oss inte på plats kan du nå oss via telefon: 070-600 42 21 eller maila till info@ibalans.nu

Workshop Lördag 12/5-2018

Lördagen den 12 maj har du som medlem chansen att gå på en workshop i Movement. Instruktören för dagen heter Oskar Henke som under några år bott i Berlin där han jobbat med Joseph Bartz som i sin tur är utbildad av Ido Portal. Under denna workshop blandas lekfullhet med hårt arbete och du får jobba med din balans, rörlighet, styrka och reaktionsförmåga genom övningar och spel som t.ex. Fighting Monkey. Kom och prova på något nytt och utforska din kropps möjligheter! 
Workshopen är uppdelad i två delar, där del 1 är mer av en grundkurs och del 2 fortsättningskurs med något mer fördjupning.
Deltagandet kräver inga förkunskaper, bara en nyfikenhet. Du väljer om du vill vara med på endast del 1 eller både del 1 och del 2.
Tiderna för del 1 är 10-11.30 och del 2 11.45-12.45.
Begränsat antal platser så anmäl dig idag! Anmälan sker genom det vanliga bokningssystemet. 
Välkommen! 

  våra medlemskap

våra medlemskap

  pass

pass