Saftiga och goda frallor som passar till både frukosten eller fikat. Frallorna är nötfria och är därför perfekta för dig som är nötallergiker (och kanske vanligtvis har svårt att hitta recept på nötfria paleobröd).

Fröfrallor:
6 stycken
3 dl solrosfrön
2 dl kokos
1 msk fiberhusk
1/2 dl pumpakärnor
1/4 dl linfrön
1 1/2 dl kokosmjölk
2 ägg
1 1/2 tsk havssalt
Pumpakärnor och solrosfrön till dekor

Gör så här:
Mixa solrosfröna och kokosen till ett fint mjöl. Blanda ihop mjölet med fiberhusk, pumpakärnor, linfrön, kokosmjölk, ägg och havssalt till en deg.
Rulla till bollar som du lägger på en klädd plåt. Pensla frallorna med vatten och dekorera med hela solrosfrön och pumpakärnor (tryck fast fröna lite lätt).
Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter i 175 grader tills frallorna får lite färg.