Workshop Movement
2018-05-12

Lördagen den 12 maj har du som medlem chansen att gå på en workshop i Movement. Instruktören för dagen heter Oskar Henke som under några år bott i Berlin där han jobbat med Joseph Bartz som i sin tur är utbildad av Ido Portal. Under denna workshop blandas lekfullhet med hårt arbete och du får jobba med din balans, rörlighet, styrka och reaktionsförmåga genom övningar och spel som t.ex. Fighting Monkey. Kom och prova på något nytt och utforska din kropps möjligheter! 
Workshopen är uppdelad i två delar, där del 1 är mer av en grundkurs och del 2 fortsättningskurs med något mer fördjupning.
Deltagandet kräver inga förkunskaper, bara en nyfikenhet. Du väljer om du vill vara med på endast del 1 eller både del 1 och del 2.
Tiderna för del 1 är 10-11.30 och del 2 11.45-12.45.
Begränsat antal platser så anmäl dig idag! Anmälan sker genom det vanliga bokningssystemet. 
Välkommen! 


Öppet Hus v. 2
2018-01-08

Under v.2 har vi öppet-hus-vecka. Välkommen in och prova på våra medlemspass under en veckas tid. Maxantalet för deltagare utöver ordinarie medlemmar är 10 personer/pass. Endast drop in för öppet-hus-deltagare. Schemat för våra medlemspass ser du under sidan "pass".  
Våra grannar Hudiksvalls Gym och Gymmix har också öppet hus under denna vecka så passa på att se vad de har att erbjuda också. 

Öppet Hus Lördag den 28 januari

Lördag den 28 januari är det stor invigning av Aktivitetsfabriken i HIAB´s gamla lokaler och vi bjuder in till Öppet Hus för att alla som vill ska kunna kika och prova på allt som vi har att erbjuda. 
Tiderna som gäller är 10-16. Kom in och träna eller bara mingla.

Under denna dag har vi ett erbjudande till alla som vill teckna medlemskap: Köp ett årskort och få en Foamroller. 
Gäller vid tecknande av årskort som betalas kontant eller via faktura. 

Varmt välkommen!
OBS: Lördagens medlemspass är tyvärr inställt p.g.a. Öppet Hus.

Julerbjudande

Giltigt t.o.m. 31 december 2016

Köp ett årskort i december och träna gratis under resterande delen av 2016. 
Erbjudandet gäller vid kontantköp av ett årskort (Grund, Silver eller Guld). 
Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.