Det här receptet har jag fått från min svägerska Carro. Fantastiskt god och kladdig kaka med en fräsch citronsmak. Den här måste ni prova!!

Citrontårta:
10 bitar (räcker till en form som är 20 cm i diameter)
150 g smör eller kokosolja
5 ägg
2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosmjöl
Skalet av en citron (endast det yttersta)
Saften av en citron

2 msk honung
Riven kokos och hallon till garnering.

Gör så här:
Vispa äggen pösigt (så pösigt som det går). Smält smöret. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, citronskal, citronsaft, honung och smör. Häll ner blandningen i äggsmeten och vänd ihop allt. Häll smeten i en klädd form. Grädda i 200 grader i ca 10-15 minuter.
Låt kakan svalna helt innan du serverar den. Toppa med riven kokos och hallon precis innan servering.
Det går så klart alldeles utmärkt att dubbla satsen om du vill göra en större kaka! Gräddtiden kan behöva förlängas något i så fall.

Om du använder egenmalt mjöl kan mängden mjöl behöva ökas på.