I balans på 30 dagar

Vill du gå ner i vikt utan att räkna kalorier? Vill du förbättra dina hälsovärden? Är det dags att komma i form? Eller är det bara så att du vill ta chansen att må bättre med hjälp av naturlig mat? Då finns det en e-bok för dig!

Gå ned i vikt samtidigt som du äter dig mätt på god mat!

"I Balans på 30 dagar" är en e-bok som ger dig ett 30 dagars kostupplägg. Du får recept på 30 middagar och luncher, 13 frukostar, 5 mellanmål och 10 såser och tillbehör. Fokus på alla måltider är naturlig mat och passar utmärkt för dig som äter Paleo eller LCHF.

Dessutom får du hjälp med din livsstilsförändring och tips kring hur du kan tänka för att börja din resa. E-boken vänder sig både till dig som är helt ny på denna typ av kost och till dig som bara vill ha ny inspiration. Tanken med e-boken är att lära dig ett nytt sätt att leva och hjälpa dig att behålla de goda vanor du förhoppningsvis bygger upp under de första 30 dagarna. Eftersom du laddar ner e-boken till datorn eller mobilen kan du alltid ha den lättillgänglig var du än befinner dig.

Om du är trött på dieter och känner att det är dags att ta tag i din livsstilsförändring är detta en bra start. Det handlar inte om kortsiktiga lösningar, det handlar om hur du lever ditt liv. Se till att investera i dig själv och din hälsa! Investeringen kostar 99:-

För att köpa e-boken fyller du i formuläret här nedanför. Du får sedan ett svar med betalningsinfo och ett lösenord till nedladdningen av e-boken.

I-Balans-pa-30dagar.jpg

Har du redan köpt e-boken och fått ett lösenord? Klicka på knappen till höger och skriv in lösenordet.